15. joulukuuta 2015

Pieniä söpöjä asioita

Pientä ja söpöä on vain kovin vaikea vastustaa. Siksi luulenkin, että meidän asunto täyttyy pikkuhiljaa näistä vauvan töppösistä. Yksi vauva ei tosin kovin montaa paria tarvitse, joten luulen, että näitä tulee menemään vauvalahjoina lähipiirissä yhteen jos toiseenkin taloon. Nämä vain ovat niin suloisia!

Ensimmäiset, testiversiot, tein Ikean paksusta puuvillakankaasta. Niistä tuli meidän jättijalalle liian pienet, joten seuraaviin suurensin kaavaa aika reilusti. Nämä uudet, isommat, tein kotimaisesta Vanamo liinakankaasta. Kankaat tilasin Liinalapselta, 200 g paketin jämäpaloja. Liinakangasta on ihana ommella ja lopputulos on vallan mainio!

Ohjeen löysin englanninkielisenä täältä. Muokkasin ohjetta tosin hieman, niin lopputulos on siistimpi. Kirjoittelen varmaan tekoprosessista joskus lisää, kunhan teen taas uuden parin ja napsin kuvia.

Seuraavaksi voisin tosin testata pitkävartisia tossuja, esimerkiksi tällä ohjeella.
(Pahoittelut muuten kommentoijille, jostain syystä bloggeri ei ole antanut minun vastata kommentteihin vähään aikaan. Kiitos kuitenkin kaikille kommenteista, niitä on ihana saada! :) ) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!