1. joulukuuta 2015

Keinujan myssy

Jostakin blogista bongasin tämän suloisen palmikkomyssyn. Ilmainen ohje löytyi Ravelrysta, ja pipo pääsi nopeasti puikoille. Eipä sen valmistumisessakaan kauaa mennyt, kaksi päivää muistaakseni. Paksulla langalla saa valmista niin nopeasti. Tätä tehdessä mietin myös, miten paksulla langalla tulee todella kaunista neulepintaa, kun kaikki silmukat tulevat esiin niin hyvin.

Nyt on puikoilla tämä sama myssy vauvakoossa hieman ohuemmasta langasta. Siitä tulee jotenkin ihan erinäköinen. Tämä on taaperokokoa, kun pelkäsin vauvakoon jäävän liian pian pieneksi isopäiselle pojalle. Isohan se on, mutta käyttökelpoinen.

Kuvat räpsin tänään, kun kävimme nuhanenä-vauvan kanssa keinumassa pihalla. Taitaa lapsikin pitää myssystään, tai ainakin keinumisesta, sen verran kovasti naureskeli.
Malli: I heart cables / Justyna Lorkowska
Puikot: 4 ja 4.5 mm 
Lanka: Cascade 220
Langankulutus: 76 g (koko myssy tupsuineen päivineen)

Tuo cascaden lanka on kyllä ihanaa. Tein vauvalle siitä joskus hieman epäonnistuneen villatakin, taitaa olla aika purkaa se niin saa langan parempaan käyttöön.
Huh, tallennan kaikki blogini kuvat photobucketiin, ja sieltä sitten linkkaan blogiin, mutta taitaa olla aika etsiä jokin toinen väylä, sillä tuo on viime päivinä tökkinyt niin paljon, ettei saa blogattua. 

1 kommentti:

  1. Oi, ihana pipo ja varsin tyytyväisen näköinen käyttäjä :-)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!