16. maaliskuuta 2016

Viimeinkin!

Huh tämä kuukausi on ollut suoraan sanottuna aika kamala. Influenssa iski tähän talouteen ja sitä on nyt reilu viikko podettu, eikä terveitä olla vieläkään. Mutta voiton puolella sentään! Sattuneesta syystä siis blogi ei ole juurikaan päivittynyt, vaikka kuvattavia juttuja olisikin valmiina. Tänään viimein oli niin hyvä olo, että jaksoin käydä ulkona kuvaamassa yhtä huivia. Se oli tarkoitus esitellä nyt, mutta kuvista tuli vähän liian plääh, siihen nähden, että huivi on mun mielestä oikeasti upea. Uusi kuvausreissu siis kalenteriin mahdollisimman pian.

Huivin sijaan esittelenkin vauvalle ompelemani nallerepun, josta tosin oli ensin koirareppu tulossa, mutta eipä nallessakaan mitään vikaa. Tämä kohta kymmenkuinen harjoittelee jo kovasti kävelyä, joten kesällä on varmasti repulle jo paljon käyttöä. Ainakin sinne mahtuu pojan omat retkieväät.
Kangas on marimekon jotain raitakangasta. Sain tällaiset verhot siskoltani ja niitä olen nyt pikkuhiljaa pilkkonut kaikenlaisiin ompeluksiin. Vetskari on karnaluksista. 

Tiedättekö sen tunteen, kun ei ole oikein tyytyväinen bloginsa sisältöön? Kuvat eivät oikein onnistu, ei ole aikaa jne. Nyt on sellainen fiilis, mutta eiköhän se taas tästä kunhan voimat taas kunnolla palaavat taudin jälkeen. Ainakin aurinko taas paistaa ja valoa riittää kuvien ottoon! 

Kohta on jo kesä!

2 kommenttia:

  1. Nätti on reppu! Aurinkoinen kangas ja iloinen naama:-) Siihen kelpaa pakata kesäretkikamppeet :-)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!