9. maaliskuuta 2017

Silkkinen aurinko

Tämä alkuvuosi on ollut hieman hiljaista blogin puolella. Olen joko odottanut, että ehdin valoisaan aikaan kuvaamaan, tai sitten en ole ehtinyt kuvia ottamaankaan ennen kuin työt ovat lähteneet eteenpäin. Nyt on kuitenkin kolmen postauksen kuvat tallessa ja vain julkaisua odottamassa. Onpa mukava taas päästä blogin pariin! Vietimme viime viikon Kanarialla perheeni kanssa, ja siellä auringonpaisteessa oli ihana kuvata blogikuvia. 

Pääsin pitkästä aikaa kutomaan helmikuun alussa. Kudelangat tätä rengasliinaa varten ostin jo syksyllä, kun eräs ammattikutoja myi värjäämiään silkkilankoja edullisesti. Kun mieheni vielä ihastui väreihin ja ilmoitti, että nuo pitää hankkia, ei tarvinnut kahdesti pohtia ostanko vai ei. Lanka on BC Garnin Jaipur Silk Finoa, ihanaa 100 % silkkiä. 


Loimi on kokovalkoinen, ja kuteessa on siis tuollaisia oranssin ja kultaisen sävyjä. Sidoksena loimessa on Hertta, eli tuollainen sydänkuvio. Tätä kuviota on todella helppo kutoa, sillä siinä poljetaan vain suoraan jokaista kahdeksaa polkusta kerran ykkösestä kahdeksanteen, ja siitä sitten taas ykköseen. 


Lopputulos on mielestäni ihana. Silkki tuntuu hieman liukkaalta, tuntumaa voisi kuvailla saippuaiseksi.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!