22. huhtikuuta 2017

Aurinkoa ja kevätkukkia

Olipa ihanaa kuvata näitä pihalla auringonpaisteessa, oli niin keväistä ja lämmintä! Tulppaanitkin taisivat pitää ulkoilusta, eivät nimittäin sen jälkeen enää olleet yhtä nuupallaan kuin ennen sitä. No, asiaan. Huomaa, että olen viime aikoina neulonut lähinnä villapaitoja, koska blogissa on ollut aika hiljaista. Nyt on kuitenkin yksi valmiina ja kaksi puikoilla. Kuvia ei vielä tästä valmiista ole, joten tällä kertaa on esittelyssä taas yksi vauvaneule.

Värjäsin keltaista Dropsin Alpacaa oranssilla ja lopputuloksena oli ihanan aurinkoinen lanka. Ensin olin epävarma väristä, mutta valmiina neuleena se näyttääkin todella kivalta. Vielä jäi jämiä jäljelle, saa nähdä mitä niistä tulee. Malli oli simppeli ja helppo neulottava, ylhäältä alas ja saumattomana. Kaikenkaikkiaan olen tähän projektiin todella tyytyväinen. Supernopeat nämä myös oli neuloa, oikeastaan ne valmistuivat siinä sivussa ihan huomaamattani. Potentiaalista vauvalahjamateriaalia siis... Nämä tosin ovat nyt ihan omalle vauvalle, varmaan aika sopivat kesällä käytettäväksi ulkoilupöksyinä. "Kokonaisen" villahaalarin neuloin jo esikoiselle enkä varmaan tälle toiselle jaksa tehdä omaa, mutta saa nähdä. Ehtiihän tässä vielä...


Lanka: Drops Alpaca (värjätty) 
Puikot: 2,5 mm luulisin
Langanmenekki: 76 g
Napit: Titityy

Tämä viimeisin kuva piti laittaa ihan vain kevätfiilistelyn takia: katsokaa nyt noita isoja silmuja, kohta on lehdet puissa (tai ainakin pensaissa). 

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi!