14. kesäkuuta 2017

Sateenkaaripöksyt

Rakastan värejä, enkä voinut vastustaa kiusausta värjätä pieniä keriä sateenkaaren väreissä. Värjäsin langat niin, että jokaista väriä oli tummempi ja vaaleampi versio, sekä kahden värin sekoitus. Käyttämäni värit olivat keltainen, pinkki ja turkoosi. Värjäämäni lanka oli valkoista Dropsin Fabelia. Jokaisessa minikerässä oli n. 9 grammaa lankaa, joista tämän projektin jälkeen jäi vielä alla olevan kuvan minikerät. Minikeristä neulon varmaan housuihin sopivat sukat, kunhan ehdin. 


Malli: Hosenmatz
Koko: 4-7 kk 
Lanka: Drops Fabel
Puikot: 2.5 mm
Langanmenekki: 75 g


En meinannut ensin löytää Ravelrysta sopivaa housuohjetta, sillä jostain syystä nämä eivät housuohjeita etsiessäni sattuneet silmiin. Kun sitten myöhemmin selailin ihan vain vauvaneuleiden ohjeita, löysin tämän ohjeen, joka olikin aikalailla täydellinen. Helppo ja simppeli malli, johon raidat sopisivat hyvin. Ohje oli sitä paitsi ilmainen. Ensin en meinannut löytää englanninkielistä ohjetta, mutta siellä se on blogikirjoituksessa selkeänä linkkinä, kunhan vain selaa tarpeeksi. 

Simppelit peruspöksyt siis, joissa nyt ei hurjasti mitään esiteltävää ole, mutta esitellään nyt kuitenkin, sillä mies vei kameran mukaansa tänään, kun he lähtivät taaperomme kanssa telttaretkelle, enkä siten päässyt kuvaamaan muita valmistuneita projektejani. Söpöthän nämä ovat ja siten kyllä ansaitsevat päästä esitellyiksi! Alunperin vain meinasin odotella näiden esittelyn kanssa siihen, että olisi ehtinyt neuloa näille kaveriksi takin tai edes jotain jämälangoista. 

Neuloin tulevalle vauvalle myös myssyn, sukat ja lapaset, ja laitan tähän nyt myssystäkin yhden kuvan, vaikka tämä sama myssy on blogissani jo aiemminkin vilahtanut. Ainakin kerran. Tämä on kolmas neulomani myssy tällä ohjeella, eikä varmasti viimeinen, sen verran kiva ohje tämä on. Malli on siis Veera Välimäen Bits+Pieces. Linkki löytyy tuolta aiemmasta postauksestani. Lähinnä halusin esitellä tämän myssyn hehkuttaakseni siinä käyttämääni lankaa. Lanka on BC Garnin Bio Balancea, eli villa/puuvillasekoitetta. Ihanan pehmeä ja kevyt lanka! Tästä on pakko joskus neuloa itselle villapaita, esimerkiksi Veera Välimäen Pavement-paitaan tämä sopisi täydellisesti. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!