26. kesäkuuta 2017

Taas kerran

Tämän tekstin kirjoitin jo pari viikkoa sitten, mutta se unohtui jostain syystä luonnoksiin roikkumaan. Hyvä niin, saanpahan jotain julkaistavaa blogiin nytkin, sillä tällä hetkellä ylimääräinen aika menee lähinnä meidän juhannusvauvan halailuun ja uuden isoveljen huomioimiseen. <3 Eiköhän uuttakin esiteltävää tule pikkuhiljaa, kunhan taas ehtii.

Olen jotenkin jumiutunut tähän sukkaohjeeseen. Aina kun pitää neuloa nopeasti lahjaksi sukat, käytän tätä samaa ohjetta. Aiemmat postaukset samasta ohjeesta täällä ja täällä. Seuraavalla kerralla lupaan kyllä testata jo jotain muutakin ohjetta, niitä kun on ravelryssa pilvin pimein. 

Kuvat ovat tyyliä "napataan nämä nyt pikaisesti, vaikka taapero onkin kiukkuinen ja kaikilla on jo kiire kotiin". En kuitenkaan voinut odotella kuvien kanssa kauempaa, sillä näillä sukilla olisi jo kiire postiin. Neuloin ne kiitokseksi eräälle tutulle, mutta ei siitä sen enempää, kun kerran eivät ole vielä kohdettaan tavoittaneet. 

Jos se ei tullut jo selväksi, suosittelen siis lämpimästi tätä ilmaista sukkaohjetta.  


Malli: Melisandre
Puikot: 2 mm 
Lanka: Oiskohan hopeasäikeen sukkalankaa?Samaan pakettiin neuloin myös lahjottavan vauvalle myssyn samasta langasta, meillä kun sattuivat lasketut ajat olemaan ihan vierekkäin. Hänen vauvansa on tosin jo syntynyt, meidän vauvaa vielä odotellaan. Mallina toinen vakio-ohjeeni, Veera Välimäen Bits+Pieces.


Malli: Bits+pieces
Puikot: 2.5 mm 
Lanka: Sama sukkalanka kuin sukissa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!