31. lokakuuta 2017

Villavarustelua ja messulippuarvonta (Elma - Helsinki)

Oikeastaan missään tämän postauksen neuleessa ei ole mitään ihmeellistä, eikä kenties mitään kovin kiinnostavaakaan. Esittelen ne nyt kuitenkin, kun näköjään käsityöaika on tällä hetkellä sen verran kortilla, ettei uusia töitä kovin tiuhaan tipahtele puikoilta. Tuleepahan tähän arvontapostaukseen sitten jotain muutakin sisältöä, postauksen lopussa on nimittäin tämän blogin ensimmäinen arvonta. Ainakin nämä kaikki työt ovat tarpeellisia ja käytännöllisiä.


Taaperolla oli tarve lapasille ja samasta lankakerästä riitti sitten kauluriinkin. Kaulurin ohje täältä. Jätin kaulurista palmikonkierrot pois ja tein ihan vain simppelin version. Tämä oli ihan supernopea tehdä ja lopputulos on toimiva. Lankana näissä on vakiolapaslankani BC Garnin Semilla.


Tämän villahaalarin neuloin vaihtokauppana yhdelle tutulle. Ohje on vanha tuttu ilmaisohje Dropsilta. Lankana Dropsin merinoa. Napit haalariin on titityystä.


  Haalarin kaveriksi neuloin myssyn. Sukatkin oli tarkoitus, mutta lanka loppui kesken. 


Noniin, sitten itse asiaan, eli lippuarvontaan. Sain Helsingin messukeskukselta kaksi lippua arvottavaksi blogini lukijoille. Lipulla yksi henkilö pääsee kerran vierailemaan ELMA-tapahtumaan. 

ELMA-messut järjestetään Helsingin messukeskuksessa isäinpäiväviikonloppuna eli 10.-12.11. Tapahtumassa en ole itse koskaan vielä käynyt, mutta sieltä näyttäisi sivujen mukaan löytyvän vaikka ja mitä! Messuilla on maaseutu-, metsä-, lemmikki-, eläin- ja kädentaito-osiot. Tuttuja nimiä kädentaitojen osastolla olivat ainakin Vanja Sea ja Viljamin puoti. Messuilla on ilmeisesti myös toiminnallisia osioita mm. askartelun ja aasinratsastuksen merkeissä. 

Paikalla on myös kässäkahvila, josta saa esimerkiksi kirjoneuleneuvontaa. Itse suunnittelin vieväni perheeni sinne osana isänpäiväohjelmaa, sillä taaperomme rakastaa eläimiä ja itseäni totta kai kiinnostaa kädentaito-osio. Hauska nähdä, millainen tapahtuma tämä on. Uskon, että kiinnostavia juttuja löytyy aikalailla kaikille.

Osallistuaksesi arvontaan, kerro alle kenen kanssa lähtisit messuillemaan. Liitä kommenttiisi myös sähköpostiosoite, niin saan toimitettua lipun voittajille. Arvonta-aika alkaa nyt ja loppuu 5.11. klo 21. Osallistua voi myös instagramin puolella (Lankarakkautta on käyttäjänimi).

13 kommenttia:

 1. Siskon kanssa :) ida.kojo@hotmail.com

  VastaaPoista
 2. Kahden hyvän ystäväni kanssa lähtisin. tupunan@gmail.com

  VastaaPoista
 3. Miehen ja lasten kanssa myös isänpäivää viettämään messuille �� laura.ntreh@gmail.com

  VastaaPoista
 4. Siskoni kanssa olen menossa ja tytärkin saattaa tulla mukaan.

  suvi.vikholm(a)luukku.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnea, arpa osui sinuun! Laitoin sinulle lipun sähköpostiin.

   Poista
 5. Tyttären ottaisin mukaan.
  tanja.dahlstrom@kolumbus.fi

  VastaaPoista
 6. Sisareni kanssa lähtisin :)
  nannaliini10@gmail.com

  VastaaPoista
 7. Pikkusiskon kanssa.

  sara.rokman@gmail.com

  VastaaPoista
 8. Lapsen ja puolison kanssa, tai jos puoliso ei suostuisi niin sitten sisko mukaan! :) ritari.ronnie@gmail.com

  VastaaPoista
 9. tyttäreni kanssa
  ann.lindholm(a)gmail.com

  VastaaPoista
 10. Puolison kanssa :)
  ellijapii@gmail.com

  VastaaPoista
 11. Tytön kanssa mentäis :)
  sirkkulitm@gmail.com

  VastaaPoista
 12. Äidin veisin katselemaan.
  matsalikka@gmail.com

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!