15. toukokuuta 2015

41+4

Eksyin jotain kautta Project Mama -blogin raskausviikkopostaukseen. Viikon 42 kohdalla lukee "Olet kokenut oikeusmurhan ja oikeutettu elämään jäätelöllä ja suklaalla loppuajan." Viikolla 42 mennään ja kieltämättä tämä välillä vähän turhauttaa. Suklaata on tullut syötyä, lähes joka päivä. Vaikka raskauteni onkin ollut ihan äärettömän helppo, eikä vieläkään ole kovinkaan tukala tai hankala olo, ajattelin, että jotain kompensaatiota tähän tilanteeseen tarvitaan. Kehitin siis oman säännön tuon hyvän suklaa/jätskikäytänteen lisäksi. Kun ei sitä suklaatakaan nyt ihan koko ajan viitti syödä...


Päätin, että vauvan myöhästymistä voi siis tästä edespäin kompensoida lankaostoksilla. Vähintään yksi kerä/päivä kuulostaa hyvältä, eikö? Eilen oli kaupat kiinni, mutta tänään suuntasimme mieheni kanssa Titityyhyn. (Ihanaa kun myyjiltäkin saa tsemppejä, viime käynnillä kun oli jo laskettu aika mennyt ja nyt viikkoa myöhemmin vauva ei ole vieläkään saapunut.)

Huivi-innostus on vallannut minut ja uusia huiviprojekteja varten ostin Holst Garnin Coast puuvilla/villa sekoitelankaa. Neuletuntuma ei ollut ihan täydellinen langan lievän rouheisuuden vuoksi, mutta kaikin puolin ihana lanka muuten. Vielä pitäisi keksiä mitä näistä keristä syntyy. Ehkäpä Heidi Alanderin Kaihola tai Boo Knitsin Heaven Scent..

Ruukkukrysanteemin osti mieheni keskiviikkona kauppareissulla, kun molemmilla alkoi jo kärsivällisyys loppua tämän odottelun kanssa. Ihanasti se tuossa pöydällä piristää. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!