15. toukokuuta 2015

Luksuslangat käyttöön

Viime vuoden Tampereen kässämessuilta ostin Titityyn kojulta Uncommon Threadin vyyhdin, joka taitaa olla kallein ostamani lankavyyhti. 24 euron hinta vähän kirpaisi, mutta en malttanut vyyhtiä jättääkään, oli se niin kaunis. Lanka oli sukkalankaa, mutta olimme myyjän kanssa yhtä mieltä siitä, ettei näin kaunista lankaa taida raaskia sukiksi neuloa. Huivi siitä tulisi.

Malliksi valitsin jo aiemmin hyväksi ja helpoksi todetun Heidi Alanderin suunnitteleman Titaniumin. Joululomaa lähdimme viettämään Amerikkaan mieheni veljen perheen luokse, ja siellä aloitin neulomisen. Valmiiksi huivi ehti vasta tämän vuoden puolella, kun vauvaneuleet yhtäkkiä veivätkin kaiken neulonta-ajan. Keväthuiviksi olin huivin ajatellutkin, etteipä se haitannut vaikka siinä kestikin. Joululomalla olin neulonut jo lähes koko ainaoikein osion, joten pitsiosio oli nopea projekti kun inspiraatio taas iski.


 Lanka: Uncommon Thread Tough Sock
Puikot: Muistaakseni 5 mm
Ravelryssä: Titanium 2


Parasta tässä langassa oli ehdottomasti väri. Ihan täydellinen. Eikä langassa muutenkaan ollut valittamista. Hintakaan ei enää tunnu pahalta ollenkaan... Malli oli helppo ja mukava neuloa, niin kuin kaikki Heidin huiviohjeet. Tällä hetkellä puikoilla on Nurmilintu ja kuvausjonossa Meadow Grass.

1 kommentti:

Kiitos kommentistasi!