8. kesäkuuta 2016

Lettilakanat

Vimman lettikuosi on ehkä lempparikankaani ikinä. Jotenkin tuo kuosi vain iskee. Värit ovat tarpeeksi rauhalliset, sävyt kauniit ja printti silti mielenkiintoinen. Joskus haluaisin mekon, jossa on ainakin osa tuota lettiä. Ylipäätään joskus voisin yrittää hankkia tuota kangasta ja ommella siitä jotain itselleni... Olen tähän mennessä ommellut siitä vain muille.


Siskoni oli ostanut tätä lettikangasta kaksi metriä, puuvillaa, ei trikoota. Hän halusi tytölleen siitä lakanat ja minähän ompelin. Tämä projekti muistutti taas, kuinka paljon tällä saralla olisi opittavaa. Tyynyliina ja pussilakana, kaksi hyvin yksinkertaista asiaa, mutta silti ne tuottivat päänvaivaa. Helpommalla olisi päässyt, jos olisi etsinyt jostain ompeluohjeen. Mutta saipa siinä pähkäillessä kehitettyä myös omaa "ompeluajattelutaitoa". Lopputulos on joka tapauksessa kaunis.


Pussilakanaan laitettiin toinen puoli ihan valkoista lakanakangasta, jotta sain kaksi metriä lettiä riittämään. Oikeastaan lopputulos on mielestäni kivempi näin, kun toinen puoli on kuosillinen ja toinen rauhallisen valkoinen. Tyynyliinan tein kokonaan lettikankaasta. Oli muuten ihanan pehmeää puuvillaa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!