20. kesäkuuta 2016

No kun kaikki muutkin...

Näitä sukkia on neulottu tuhansia. Kymmeniä tuhansia, itse asiassa. Joten pitihän sitä minunkin tehdä yhdet, vaikka malli ei ihan hirveästi etukäteen innostanutkaan. Tarvitsin kuitenkin nopeasti jonkun suht nopean ja ilmaisen sukkamallin. Lopputulos oli paljon odotettua kivempi, nämähän ovatkin oikeasti kauniit sukat. Superhelppo malli ja kiva lopputulos, juuri sopivaa aivotonta neulottavaa illan väsyneisiin hetkiin. Vielä kivempi lopputulos olisi, jos lanka olisi semisolidia, mutta nyt mennään näillä.

Sukat on neulottu mummolleni, joka on itse aina neulonut paljon kaikille lapsilleen ja lapsenlapsilleen. Minunkin veljelleni, kengänkoosta 46 huolimatta, hän on neulonut monet sukkaparit. Itse en kuitenkaan ole koskaan mummolleni mitään neulonut, joten puute oli korjattava äkkiä. Pitsisukat niiden oli oltava, sillä sellaisia mummi ei itse neulo.

Käsitöissä melkein parasta on se, että niiden kautta voi joskus ilahduttaa itselle rakkaita ihmisiä. <3 Toivotaan, että mummi pitää sukistaan. Lämpimät ja pehmeät ne ainakin ovat.


Lanka: Cascade Heritage Sock Yarn
Puikot: 2 mm


6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos. <3 Kiva, kun jaksat aina kommentoida. :) Ilahduttaa kovasti.

   Poista
 2. Monkeyt on kyllä kivat, olen itsekin tehnyt niitä useammat mutta en kylläkään moneen vuoteen.... Hmm pitäisköhän aloittaa taas?

  VastaaPoista
 3. Pakko tunnustaa, minä en ole näitä vielä neulonut :O

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!