14. elokuuta 2017

Kantelettaret

Tour de Sockin toisella etapilla neulottavat sukat olivat kirjoneuletta, joka ei todellakaan ole minun vahvuuteni. Harvoin pidän kirjoneulemalleista, ja siksi en niitä juuri ole neulonutkaan. Olen ajatellut, etten osaa. Näiden sukkien malli kuitenkin oli kaunis ja kirjoneuletta sopivasti, joten pakkohan ne oli neuloa. Neuloessa into kasvoi, kun hoksasin, että hei, osaan! Ei tuo jälki nyt parasta mahdollista ole, mutta tarpeeksi siistiä. Näiden sukkien myötä innostus kirjoneuleeseen iski ja niitäkin taidetaan puikoillani nähdä tulevaisuudessa. Ainakin haluan neuloa saman suunnittelijan Prihat, jotka olivat tourin lämmittelyohjeena. Nämä Kantelettaretkin voisin neuloa toisessa värissä... Näissä nimittäin tuo oranssi on ihan ekoja itse värjäämiäni lankoja eikä lopputulos oikein miellytä. Voisin värjätä näitä varten jotain ihanaa tummaa vihreää esimerkiksi.

Tässä mallissa on tosi paljon juttuja joista pidän: reunus, tuo Latvialainen palmikko sekä kirjoneulekuviot itsessään. Jos ja kun neulon nämä uudestaan, teen ehkä erilaisen kantapään ja jätän nuo nostetut silmukkarivit tekemättä, vaikkei niissä sinänsä mitään vikaa olekaan. Näitä oli ihana neuloa. Ohje oli todella selkeä, siitä kiitosta. Tämän etapin kanssa samaan aikaan sattui muuttomme, joten sijoituksesta ei juuri kannata puhua. Valmistuivat silti ajoissa! 

Lankakin muuten loppui kesken, mutta Handun oranssi sukkalanka sattui olemaan sopivan samanväristä. Kyllä sen valmiista sukista huomaa, mutta vain jos katsoo tarkkaan. Nämä olivat ensimmäise Tiina Kuun suunnittelemat sukat jotka neuloin, mutta tuskin viimeiset...


Lanka: Itsevärjätty Drops Fabel, 
Hedgehog Fibersin vaaleaharmaa sekä Dropsin musta Fabel
Puikot: 2 mm, kirjoneuleessa 2,5 mm
4 kommenttia:

Kiitos kommentistasi!