1. elokuuta 2017

Tour de Sock

Otin ensimmäistä kertaa osaa tähän sukkien nopeusneulontakisaan. Joukkueemme tavoitteena ei todellakaan ole tavoitella kärkisijoja, vaan toivottavasti neuloa edes yhdet kilpailusukat. Minun osaltani tavoite on jo saavutettu, sillä ensimmäisen etapin kohdalla kilpailuvietti yllättäen iski ja neuloin sukat niin nopeasti kuin lasten ja muun elämän rajoitteiden puitteissa pystyin. Kärkisijoja en tosin silti millään kolkutellut, lopullinen sijoitukseni oli muistaakseni jotain 160 paikkeilla.

En usko, että olisin tätä mallia neulonut, ellei se olisi ollut kisaohje. Ohje oli kuitenkin helppo ja mukava neuloa. Sukan rakenne oli mielenkiintoinen, sillä ensin neulottiin jalkaosa ja kantapää ja varsi tehtiin "afterthought" tyyliin. Kaikenkaikkiaan ohje oli yllättävänkin helppo, sillä etukäteen ajattelin kisasukkien olevan haastavampia. Helppous ei tosin haitannut ollenkaan, päinvastoin. Näitä pystyi hyvin neulomaan siinä sivussa, mikä toimii hyvin lapsiperhearjen keskellä.

Langan värjäsin itse joskus aiemmin, ajatuksena tehdä siitä kesäsukat itselleni. Käytin sen kuitenkin näihin sukkiin, mikä ehkä hieman neuloessa harmitti, koska malli ei niin mieleinen ole. Lopputulos on kuitenkin ihan hauska. Voi olla, että puran nuo varren "hainevät" pois jossain vaiheessa, jos jaksan...


Puikot: 2 mm
Lanka: Itsevärjäämäni Dropsin Fabel
Langanmenekki: 75 gEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!