17. elokuuta 2017

Viime vuoden festarihuivi

Ostin viime vuoden neulefestareilta langat Veera Välimäen suunnittelemaa festarihuivia varten. Olin innoissani, mutta johonkin into sitten hävisi. Huivi ei enää houkutellutkaan ja neulejono täyttyi kaikesta mahdollisesta muusta. Neuloin kyllä huivejakin, useamman, mutta tämä huivi ei vain päässyt puikoille. Tämän vuoden festareiden jälkeen katselin kuitenkin taas Titityyssä tätä huivia ja mietin, että nyt on sen aika. Alunperin innostuin tästä huivista, koska mallikuvissa se näytti istuvan kaulaan todella kauniisti. Niin se istuukin! Muoto on juuri sopiva. Aika monet muut neulomani huivit nimittäin ovat jollain tavalla hassuja, joko liian pitkiä tai liian leveitä tai jotain. Tämä on juuri sopiva!

Ainut asia mistä en tässä huivissa pidä, on se, että siinä piti poimia silmukoita ja jostain syystä poimin ne ihan todella rumannäköisesti. No, onneksi sitä saumaa ei kaulassa niin huomaa. Tämä taitaa olla tämän syksyn luottohuivi, kunhan ilmat kylmenevät. 

Ohje oli selkeä, niin kuin Veeralla tuppaa olemaan. Ei ehkä mikään jännittävin neulottava, mutta ihan mukava välityö, siis sellainen jota neuloo aina silloin tällöin jonkun muun työn ohella. Lopputuloskin on vallan mainio. 


Lanka: Handun sukkalanka
Puikot: 4 mm

5 kommenttia:

 1. Tosi kaunis! ❤️ Onko tuo Handu harmaa vai vaaleansininen? Joka tapauksessa kiva ja veikeä väriyhdistelmä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. <3 Sininen. Sellanen vaaleahko, vähän turkoosiin taittava sininen.

   Poista
 2. Kivannäköinen! Hetki sitten sain myös valmiiksi saman huivin. Pitäisi vaan saada postattua se myös. 😄

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Pitääkin käydä kurkkaamassa joko sun huivi löytyy blogistasi. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!