22. helmikuuta 2018

Hattarapilviä ja villalankaa

// Kirja saatu kustantajalta.

Hattaroita, kukkia, pastellisia pilviä, glitteriä, kimallesadetta, övereitä asetelmia, naurua ja ihania asioita - sellainen on minusta Muita Ihania-blogin maailma. Olen lukenut blogia vuosia. En yhtään muista milloin ja miten sinne päädyin, mutta kauan siitä on. Kun siis kuulin, että blogin Tiinalta on ilmestynyt kirja, innostuin heti. 

Kirjaa voi mielestäni kuvata parhaiten sanoilla ilahduttava, söpö ja inspiroiva. Ohjeet ovat simppeleitä ja pääosin aika nopeatekoisia, mutta isompiakin juttuja on, kuten aikuisten pitkä neuletakki. Kirjasta löytyy muutama tuttu ohje blogista, mutta myös tukku uusia. Vaikka ideat ja ohjeet ovatkin aika yksinkertaisia, ovat ne silti inspiroivia. Sellaisia, että katsoessa ajattelee, että onpa kiva juttu, ei olisi tullut mieleen tehdä noin! 

Blogissa rakastuin varsinkin kaikenlaisiin kirjonta juttuihin, varsinkin kirjottuihin peittoihin. Kirjassakin onneksi oli muutama kirjontaohje, mutta lisääkin olisi saanut olla. Toivottavasti saisin kirjan inspiroimana viimein aloitettua jonkun oman kirjontaprojektin! 

Tuskin tulen kaikkia kirjan ohjeita toteuttamaan, mutta muutaman varmasti. Tämä kirja on sellainen, jonka voi kaivaa esille, kun käsityöt tökkivät, eikä oikein keksi mitä tekisi. Tai kun harmittaa joku asia ja kaipaa piristystä Sitä on ihana vain selailla ja ihailla kauniita kuvia. Tällaisia visuaalisesti kauniita ja inspiroivia käsityökirjoja lisää, kiitos! 




Tällaista automattoa ihailisi mielellään itsekin! 


Kun ensimmäistä kertaa törmäsin tähän pilvenreunalla takkiin, ei minulla ollut lapsia, eikä juuri neulontataitoakaan. Nyt on molemmat, joten taitaa olla viimein aika päästä tämän kimppuun!







Ihana, sellainen se Muita Ihania on.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!