3. maaliskuuta 2018

Pieniä asusteita

Suutarin lapsillahan ei tunnetusti ole kenkiä, eikä siis neulojan lapsilla sukkia. Näin ainakin meidän perheessämme käy silloin tällöin. Jostain syystä pienet sukat eivät niin inspiroi. Mutta pakkohan niitä on silloin tällöin neuloa. Innostuin kahden kirjavan fingerinlangan neulomisesta yhdessä, kun löysin Instagramista Stephen Westin Marled Mania legginsit. Samalla tyylillä neuloin sitten taaperolle simppelit sukat. Koko sukan ajan kuljetin mukana itsevärjäämääni turkoosi-lilaa lankaa, jossa oli myös vähän pinkkiä ja valkoista. Muut langat olivat sitten yksivärisiä. Nää on kyllä olleet sen verran kovassa käytössä, että pitäis varmaan tehdä toisetkin. Tai jos vaikka ne Marled Mania leggarit, tai Hönöpöksyt, niin kuin Missä neulomme kerran - blogissa osuvasti ne nimettiin.


Langat: Dropsin Fabelia, itsevärjäämiäni
Langanmenekki: 68 g 
Malli: Näiden taaperoversio
Puikot: 3,5 mm


Olen jo pitkään halunnut testata tätä kaulahuivimallia, ja nyt sitten sain sen neulottua. Ohje on Klompelompen Neuleita koko perheelle -kirjasta. Muokkasin tosin sen verran, että neuloin ainaoikeunneuletta helmineuleen sijaan. On kyllä toimiva malli ja superhelppo neuloa.  


Malli: Klompelompe, neuleita koko perheelle
Lanka: BC Garn Bio BalanceTällä kertaa tällaisia pieniä juttuja, ensi kerralla toivottavasti olen saanut uusimman villapaitani kuvattua ja pääsen esittelemään sitä. Nyt onkin mitä täydellisimmät villapaidankuvauskelit!


1 kommentti:

Kiitos kommentistasi!