8. maaliskuuta 2018

Briossia, viimeinkin!

Olen vähän myöhässä, tässä briossihommassa. "Kaikki" muuthan neuloi sitä jo aikoja sitten, mutta mitäs siitä. Jotenkin en vain ole saanut aikaiseksi, koska jonossa on ollut niin paljon kaikkea muuta. Nyt sitten viimein ryhdyin siihen, eikä voi muuta sanoa, kuin jee, viimeinkin! Yhdessä facebookryhmässä järjestettiin yhteisneulonta (eli KAL) briossihuivista nyt keväällä ja halusin harjoitella tekniikkaa jollain pienemmällä. Päätin viimeinkin neuloa itselleni Sen Täydellisen Pipon, sillä aiemmat piponi ovat epäonnistuneet syystä tai toisesta. Langat olivat täydelliset, joten mikään ei voisi mennä vikaan, eihän? 

Tuo pipossa päällimmäisenä näkyvä lanka on Kanadasta kaksi kesää sitten ostettu Madelinetoshin vyyhti, joka oli mielestäni niin täydellistä, etten millään meinannut raaskia käyttää sitä mihinkään. Nyt se viimein pääsi puikoille, kun satuin ostamaan Titityystä ihan siihen sopivan Lanitium Ex Machinan sukkalankun. Se on siis tuo taustalla näkyvä tummempi väri.

Tein pipoa varten jopa mallitilkun, mutta huithapelitavoilleni uskollisena en kovin tarkasti. Lopputuloksen näette kuvasta. Piposta tuli kyllä kaunis ja kaikinpuolin ihana, mutta se ei vain mahdu minulle. No, onpahan lapsella hieno pipo! Lankojakin jäi jäljelle runsaasti, joten enköhän minäkin vielä pipon saa. Eikä tämä muuten varmasti jää viimeiseksi briossityöksi, sen verran kiva ja koukuttava tekniikka tämä on. 
Malli: Pop Fizzle
Lanka: Madelinetoshin sukkalanka ja LeMin sukkalankku
Puikot: 2,5 mm ?
Langanmenekki: 49 g2 kommenttia:

  1. Kaunis pipo! Harmi, että siitä tuli sinulle liian pieni. Onneksi käyttäjä kuitenkin löytyi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo onneksi oli sopiva käyttäjä valmiina. Enköhän mäkin pipon vielä saa. :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!