27. heinäkuuta 2015

Kesälomailua

Heinäkuussa tuli tehtyä muutama leppoinen kesäreissu. Vietimme mieheni ja pikku L:n kanssa yhden yön Helsingissä hotellilomailemassa ja sen jälkeen lähdin kahden ystäväni kanssa Tallinnaan. Mukana meillä oli kolme pientä vauvaa ja saamamme huomio oli sen mukaista. Varsinkin kun kuljimme vanhassa kaupungissa niin, että kaksi vauvoista oli kantoliinassa ja kolmas Manducassa. Ihania reissuja olivat molemmat! 
Tätä parempaa jäätelöä ei vielä ole tullut vastaan! Varsinkin vadelma-valkosuklaa on ihan huikeeta. 


Keväällä Helsinkiin avattua hampparipaikkaa piti käydä testaamassa. Hauska paikka kaikin puolin, plussaa itse tekemisestä ja hyvistä raaka-aineista. Hieman vähemmän suolaa, niin kaikki olisi juuri niin kuin pitää. 

Seuraavat kuvat ovat Tallinnan reissulta.Nukupood - ihana käsintehtyjä lastenleluja myyvä kauppa aivan vanhankaupungin keskellä, siinä torin laidalla. 

Ihana Kadriorgin puisto - suosittelen! Sieltä löytyi myös ylivoimaisesti reissun paras ravintola, Katharinenthal. 
Tästä linkistä voi muuten halutessaan seurata blogiani bloglovinin kautta. Itse käytän sitä blogien lukemiseen kännykällä, tosi näppärä sovellus kun näkee kerralla kaikki uudet postaukset sen sijaan, että tarvitsisi siirtyä blogista toiseen ja tsekata onko joku päivittänyt vai ei. 

Follow my blog with Bloglovin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!