1. heinäkuuta 2015

Palalaarin aarre

Kaupunkireissulla ystäväni kanssa piipahdimme Marimekossa ja sieltä palalaarista löytyi niin kaunista kangasta, ettei sitä raaskinut jättää. Hintakin oli edullinen. Pala on Siirtolapuutarha- kuosista puuvillaa. Kangas ei ollut mitään ideaalia mekkokangasta paksuutensa ja huonon laskeutuvuuden takia, mutta mekko siitä oli saatava. 


Kaava: Itse sovellettu 

Halusin tehdä mekosta imetysluukullisen avuksi niihin päiviin, kun tuntuu ettei ole mitään kivaa päällepantavaa, varsinkaan sellaista jonka kanssa voisi kätevästi imettää. Imetysmahdollisuus hoitui kätevästi laittamalla mekon eteen napit, joita ei tosin paljon kuvassa näy. 

Mekkoon otin mallia yhdestä vanhasta mekostani, todella yksinkertainen malli, mutta ehkä juuri siksi niin kiva. Pala oli sen verran pieni, että kovin pitkää mekkoa siitä ei saanut, mutta juuri ja juuri sain sen riittämään. 


Takakappale on mielestäni todella kaunis, siinä värit ovat ihan täydelliset. 


Jos tarkasti katsoo, niin tässä kuvassa näkyy tuo napituskin. Napituksen takia etukappale piti tehdä kahdesta osasta, joten kuvio ei "ole oikein". Mielestäni kuviot asettuivat kuitenkin ihan kivasti. Ah, tätä kangasta on pakko kyllä saada lisää! Siitä voisi tehdä vaikka verhot ja tyynyjä ja vauvalle takin ja ja... 

Kuvat ovat "hieman" ylivalottuneita, mutta ei välitetä siitä. Syynä oli nimittäin ihana kesäinen auringonpaiste jonka takia miehelläni oli aurinkolasit silmillä eikä hän valoisuutta hoksannut. Viimeinkin on ollut lämpimiä päiviä, ei tästä säästä voi kuin nauttia! 


1 kommentti:

  1. Tosi nätti mekko! Ja juu-u, nuo takana olevat värit on kyllä tosi hienot!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!