16. marraskuuta 2015

Marraskuun vakioasuste - puuvillainen pitsimekko

Kesällä saimme mieheni kanssa ensimmäisen yhteisen kummilapsen, pienen tytön. Koskaan en ole mekkoa neulonut, joten pitihän se nyt tehdä, kun oli näin hyvä syy. Kooksi valitsin saman tien ison, muistaakseni 6 kk ikäiselle tarkoitetun, koska arvasin etten tätä ihan viikossa neulo.

Olin juuri muutamaa päivää aiemmin lukenut jonkun blogista tarinan siitä, miten hän oli joutunut purkamaan pitkälle ehtineen pitsitopin koska neule oli mennyt alussa kierteelle. Naurahdin itsekseni, että miten noin voi muka tapahtua. No, eipä se sitten kovin kummoisia taitoja vaatinutkaan... Kyllä harmitti, kun jouduin purkamaan pitkän pätkän muutenkin aika yksitoikkoista helmaa. No, ainakin tuli mallineule tutuksi.

Lopputulos on aika kiva ja uskon, että malli menee vauvalle pitkään. Hyvä niin, koska luulen tämän olevan käyttökelpoisempi kunhan tyttö alkaa kävelemään.

Marraskuu ei taida olla parasta aikaa puuvillaisen mekon käyttöön. Onneksi mekko matkaa meren toiselle puolelle, jossa mekkokelit tulevat nopeammin kuin täällä. Marraskuu ei ole parasta aikaa myöskään valokuvaamiseen... Mies tuli apuun, kun tuskailin, ettei tämä blogiin päädy kun kerran kuvat ovat niin karmeita. Hän sitten onneksi sai esittelykelpoisia kuvia otettua.Malli: Jostain Modan numerosta
Lanka: BC Garnin Alba
Puikot: Ei kyllä mitään mielikuvaaKiva mekko, mutta kylläpä alkoi tulla ikävä villaa tämän loppuvaiheessa. 

Huh, onneksi marraskuu on vain kerran vuodessa. 
Ehkä joskus taas on valoisaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!