6. tammikuuta 2016

Jämälankavillasukkajoulukalenteri - aika hirmuinen sana mutta ihana lopputulos.

Viimein osallistuin Missä neuloimme kerran - blogin joulukalenterineulontaan. Aiemmin olen halunnut osallistua, mutta sopivia jämiä ei ole ollut. Tänä vuonna innostuin fingering vahvuisista sukkalangoista ja sukkien neulomisesta, joten jämiäkin on alkanut kertyä.

Vihjeet olivat ihania, joka aamu piti sängyssä vielä loikoillessa tsekata sen päivän vihje. Lopputuloskin on vallan kaunis! Joinain päivinä "huijasin" ja valitsin värin vähän sinnepäin, jotta sain omat jämät riittämään. Ostin kyllä kalenteria varten muutaman minivyyhdinkin, joten ihan jämäsukat nämä eivät ole.

Kiitos Neulistille ja Vyyhdille, kun taas jaksoivat tämän kalenterin toteuttaa! Ei varmasti ole mikään ihan viiden minuutin homma.

En tehnyt sukkaan afterthought kantapäätä, niin kuin ohjeessa, vaan käytin omaa hyväksi ja istuvaksi havaittua perussukkareseptiä. Kärjet ja kantapäät ovat ruskeaa Highland Sockia, resorit jotain vihreää perussukkalankaa kun ruskea loppui kesken. Keltainen lanka on Louhittaren luolan väinämöistä värissä keltamulta, punainen myös LL väinämöistä. Turkoosi on Cascade Yarnsin heritage sukkalankaa, kirkkaampi oranssi on The Uncommon Threadin sukkalankaa muistaakseni ja murretumpi oranssi itse värjättyä Dropsin fabelia. Tuo kirjava turkoosi on sekin väinämöistä ja valkoinen Lion Yarns Companyn tms. sukkalankaa. Kovin montaa eri väriä näissä ei loppujen lopuksi ole, ja siksi ehkä näistä niin paljon pidänkin.


Malli: Oma perussukka
Puikot: 2.5 mm 
Lanka: Vaikka mitä 
1 kommentti:

  1. Moi! Haastoin sut mun blogissa :) http://handmade-lifestyle.blogspot.fi/2016/01/liebster-award.html

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!