2. tammikuuta 2016

Joulu tuli ja meni

Loma ei ole vielä loppunut (onneksi), mutta kotiin olemme palanneet. Teimme pitkän reissun minun ja mieheni lapsuudenkoteihin. Mukava ja rento reissu oli, mutta kylläpä on kiva olla taas kotona.

Jouluaaton kävelyllä mieheni otti muutamia kuvia.Mieheni onnistuu joululahjojen ostamisessa yleensä aivan täydellisesti, niin tälläkin kertaa. Voi sitä riemun määrää, kun joka paketista paljastui lankavyyhtejä. No, toki "pakollinen" joulusuklaa pakettikin oli joukossa. Ilahdutti niin ajatus siitä, että mies on itekseen mennyt lankakauppaan valitsemaan minulle lankoja. Yhdet olivat lapasia varten, toiset huivia, kolmannet pipoa ja viimeinen vyyhti sukkia varten.


Louhittaren luolan Pohjan Akkaa - tästä tulee ihanan muhkea pipo. Kuvassa mukana Marimekon "Pihkassa" kangasta, joka löytyi Oulun Ideaparkin Outletista, 10 e/metri. Tästä tulee kaksi mekkoa. 


The Uncommon Threadin sukkalankaa ja Sandnes Garnin mini alpakkaa lapasiin. 


Vihreät vyyhdit ovat myös Louhittaren Luolan lankoja, Ilmatarta, jossa puolet on silkkiä ja puolet villaa. 

Silkkilangat kävin vaihtamassa, kun minulla oli ennestään samaa lankaa 50 gramman vyyhti. Vaihdoin lahjaksi saadut kaksi vyyhtiä samanvärisiksi, niin saan tehtyä jättihuivin itselleni.

Joulu oli ihana, juuri sopivan rentouttava. Sukulaisia tuli nähtyä sankoin joukoin ja suklaata tuli tietenkin syötyä liikaa. Lomaa on vielä jäljellä muutama päivä, jospa sitä ehtisi ommella jotain kivaa. Sitten pitäisi asennoitua opiskelemaan, tämän äitiysloman jälkeen. No, opiskelu tarkoittaa meidän laitoksella muutamaa päivää viikossa, joten hurjan rankkaa ei elämä tule olemaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!