2. tammikuuta 2016

Vauvalahjoja

Tänä jouluna annoin neulottuja lahjoja enemmän kuin koskaan ennen, mutta silti määrä oli hyvin vaatimaton. Omalle äidilleni neuloin keltaisen Nurmilintu huivin, jonka esittelin blogissa jo aikoja sitten. Siitä postaus täällä. Vietimme joulua anoppilassa miehen siskon ja veljen kanssa. Tarkoituksena oli neuloa kaikille siellä joulua viettäneille jotain, mutta aika loppui kesken ja appi jäi ilman. No, hän sai lohdutukseksi vihreitä kuulia ja ilahtui niistä. Anoppi ja miehen veli saivat lapaset. Anopin lapaset tuli jo esiteltyä ennen joulua tässä postauksessa, miehen veljen lapaset jäivät täysin kuvaamatta. Miehen siskolle annoin syksyllä neulotun Annis shawl huivin, josta postaus täällä.

Joululahjojen sijaan esittelenkin nyt siis joululomalla perille toimitetut vauvalahjat. Poikamme sai syksyllä kaksi uutta pientä serkkua, joita piti totta kai lahjoa.

Viimeisimpänä syntyneelle nyt kuukauden ikäiselle pikkupojalle neuloin myssyn samalla ohjeella kuin omalle pojalleni tässä aiemmin. En ehtinyt kuvata myssyä omistajansa päässä, eikä kuvista hyviä olisi tullutkaan, kun se oli vielä sen verran iso. Kuvausapurina toimi siis vauvamme joululahjaksi saama nalle.Malli: I heart cables / Justyna Lorkowska
Puikot: 4 ja 4.5 mm 
Lanka: Jotain ihanaa villaa jonka nimi on unohtunut

Ostin tämän langan Titityyn pikkujoulutapaamisessa ja eräs neuloja kehui neulomistuntumaa, kuulemma tuntuu vähän kuin ei neuloisi mitään, ja niinhän se oli. Ihanan pehmeää ja mukavantuntuista villaa. Pitää kaivaa tämän merkki jostain. 


En varmaan ole ainut joka odottaa kesää - eli parempaa kuvausvaloa. 

Ennen joululomalle lähtöä aika oli hieman kortilla ja toinen vauvalahja tulikin ommeltua kasaan vasta anoppilassa aatonaattona. Tein tälle vauvalle tossut ohjeela johon olen täysin ihastunut. Edellisistä tossuista kuvat tässä postauksessa.


Kankaat: Vanamon liinakankaan paloja

Tämän vauvan jalat olivat niin liikkuvaiset ja sisällä valo niin surkeaa, että tarkkaa kuvaa oli vaikea saada. Tässä nyt kuitenkin jonkunlaiset räpsyt.


Ihanan ohkaiset ja pikkuiset jalat. 

Meidän vauvan jalka oli heti synnäriltä lähtien niin iso, että olin epäileväinen mahtuvatko nämä jalkaan ollenkaan. Mutta mahtuivathan ne. Vauvalahjat ovat kyllä ihania, niin nopeita ja mukavia tehdä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!