21. joulukuuta 2015

Joulumieli

Joulumieli alkoi hiipiä mieleen, kun perjantaina meillä molemmilla alkoi loma. Illalla paketoin lahjoja mukaan joululomareissuun otettavaksi ja vähän vahingossa tulikin aika kivan näköisiä. Paperia ei ollut, joten käytin Marimekon lehdessä olleita printtisivuja.
Anopin pakettiin kääräisin aiemmin syksyllä neulomani lapaset. En ole ennen pitänyt lapasten neulomisesta, mutta innostus heräsi kun tajusin kiilapeukalon olemassa olon. Niin yksinkertainen asia, mutta nyt lapasista tulee aivan täydellisiä. 

Kuva on pikaräpsäisy, pakkaustouhun kiireessä otettu. Puikot: 3 mm
Lanka: BC Garn - Semilla

Oikeasti nuo lapaset  olisi pitänyt pingottaa jollakin lailla, mutta jotenkin pidän niistä noinkin. 

Lahjojen paketoimisen lisäksi olen myös saanut ihania lahjoja, vaikka vielä joulu ei ole ollutkaan. Ystäväni toi ompelemansa bodyn minulle, ja samalla sain häneltä yllärijoulupaketin jossa olivat ihanat tossut ja  hanskat vauvallemme. Kurkatkaapa hänen blogistaan millaisia ne olivat. 

Minulla ja miehelläni on ollut yhteinen pussijoulukalenteri, samantyylinen johon äitini aina lapsuudessani sujautti meille ylläreitä. Pitääkin ottaa siitä joskus kuvat. Sovimme, ettei kalenteriyllätyksistä oteta ressiä, vaan laitetaan taskuihin mitä milloinkin mieleen tulee. Useimmiten sieltä on tullut muutama suklaakarkki tai muuta vastaavaa, usein myös ihania lappusia joissa on suunnitelma yhteiselle tekemiselle. Olipa mieheni laittanut kalenteriin lankaakin, vyyhdin joka aiheutti vähän hilpeyttä. Onhan tuo toisaalta aika kamala, mutta ihanan kamala. Siitä tulee sukat tai lapaset tai jotain, räjähtävällä helmineuleella kesytettynä. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!