26. huhtikuuta 2019

Siskolle myös

Virkkasin viime keväänä esikoisellemme stegosauruksen, josta tuli kaikin puolin ihana. Pikkusiskolle toki piti tehdä myös! Hieman siinä kesti, mutta nyt on molemmilla omat söpöläisensä.

Malli on tässäkin Heidi Bearsin käsialaa ja löytyy ravelrysta nimellä Fatty Lumpkin. Kannattaa tsekata Heidin ohjeet sieltä, jos ne eivät ole sinulle aiemmin tuttuja.


Villi ja vapaa heppa valmiina seikkailuihin!


Langat ovat tässä pääosin itse värjäämiäni. Lilan päävärin värjäsin ihan tätä projektia varten, muut langat ovat jämiä muista projekteista.


Korvat, häntä ja harja olivat mielestäni hyvin suunnitellut yksityiskohdat. Heidin ohjeet ovat suht hintavia, mutteivat todellakaan ylihinnoiteltuja, sen verran yksityiskohtaisia ne nimittäin ovat. Näillä ohjeilla onnistuu kyllä ihan aloittelijakin! Itsekin nimittäin olen aivan tumpelo virkkaamisessa.




Kuvaan pääsi myös veljen stegosaurus. Nyt pitäisi kuulemma tehdä isoveljelle uusi, kun siskokin sai. Ja sitten varmaan taas siskolle uusi, kun velikin sai... ja niin edelleen. 

Näitä on kyllä hirmu kiva tehdä, joten voi olla, että nappaan neuleprojektejen sivuun vielä jonkun Heidin pehmoista. Olisi ihana tehdä esimerkiksi kilpikonna trikoo- tai ontelokuteesta, niin siitä tulisi lattiatyyny. Ehkä joskus sitten. 

2 kommenttia:

  1. Ihana heppa! Nämä Heidin pehmot on kyllä kaikki tosi houkuttelevia.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!